Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk honlapunkon. További részletek »
bezár

Nem adhat le rendelést az Ön országából. United States

Riasztóközpont  4 termék

Riasztóközpont

A Paradox SPECTRA riasztóközpont jellemzője a megbízható védelem, a perifériák esztétikus megjelenése, az egyszerű kezelés, a telepítőbarát megoldások és az ügyfélcentrikus szolgáltatások. Bővíthető olyan szolgáltatásokkal, mint az új telefonhívó modul (VDMP3), GPRS és GSM felügyelet (PCS széria), vagy akár a TCP/IP internet modul (IP100 vagy IP...

A Paradox SPECTRA riasztóközpont jellemzője a megbízható védelem, a perifériák esztétikus megjelenése, az egyszerű kezelés, a telepítőbarát megoldások és az ügyfélcentrikus szolgáltatások. Bővíthető olyan szolgáltatásokkal, mint az új telefonhívó modul (VDMP3), GPRS és GSM felügyelet (PCS széria), vagy akár a TCP/IP internet modul (IP100 vagy IP150), amely lehetővé teszi riasztórendszerünk web felületen való elérését és vezérlését. 

StayD szolgáltatás, amely azáltal nyújt magasabb biztonságot, hogy riasztó rendszerünket folyamatosan élesített állapotban tarthatjuk. Az otthon töltött idő alatt mindössze az általunk használt helyiségek zónáit kapcsoljuk ki, így szeretteink és értékeink sosem maradnak teljesen védtelenek.

A rendszer programozása távoli eléréssel is lehetséges a már említett internet modul segítségével. A központok egyszerűen használható, menüvezérelt programozással és helyszíni firmware frissítési lehetőséggel könnyítik meg a telepítést és karbantartást, így nem csak nagyobb családi házak, hanem kisebb üzletek számára is tökéletes megoldást jelenthetnek.

teljes szöveg »

SP4000 2 partíciós, 4 zónás központ panel

SP5500 2 partíciós, 5 zónás központ panel

SP6000 2 partíciós, 8 zónás központ panel

SP7000 2 partíciós, 16 zónás központ panel

termékek: 1 → 4 | összes termék: 4