Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk honlapunkon. További részletek »
bezár

Nem adhat le rendelést az Ön országából. United States

Riasztóközpont  2 termék

Riasztóközpont

A Digiplex EVO rendszer a legmagasabb szintű védelmet biztosítja bankok, katonai és kormányzati épületek, luxuslakások és bármilyen létesítmény számára, ahol alapkövetelmény a magas szintű biztonság. Ezek a rendszerek ötvözik a könnyű használatot, és a moduláris felépítést, mellyel a telepítő kevés munkával bővítheti, telepítheti és karbantartha...

A Digiplex EVO rendszer a legmagasabb szintű védelmet biztosítja bankok, katonai és kormányzati épületek, luxuslakások és bármilyen létesítmény számára, ahol alapkövetelmény a magas szintű biztonság. Ezek a rendszerek ötvözik a könnyű használatot, és a moduláris felépítést, mellyel a telepítő kevés munkával bővítheti, telepítheti és karbantarthatja a rendszert. A „plug-and-play” bővítő modulokkal az EVO rendszer bárhol és bármilyen kombinációban bővíthető a 4 - eres kombuson.

A modulok a legkényelmesebb helyen kapcsolhatók a kombusra, és zóna bemeneteik a kívánt zónához és partícióhoz rendelhetők. Emellett csak a modul használt bemenetei rendelődnek rendszerzónához. A kulcskapcsolók, távirányítók és a modulok nem használt zónái nem foglalnak le helyet a rendszerben.

Telepítés után, minden kombus modul, beleértve a mozgásérzékelőket is, programozható távolról: 1.- kezelőről, 2,- WinLoad vagy a BabyWare feltöltő/letöltő szoftver segítségével. A Digiplex EVO egy beléptető rendszer megoldásait is magában foglalja.

A vagyonvédelmi rendszer felhasználói adatbázisával kezelhető akár 32 ajtón a belépés, és az ajtók felügyelete bármelyik par - tícióba beilleszthető. A WinLoad és NEware szoftver egyaránt használható a felhasználók és a belépési jogok kezelésére. A va - gyonvédelem és a beléptetés egyesítésével, a Digiplex EVO új szintre emeli a vagyonvédelmi rendszer által kínált biztonságot.

teljes szöveg »

EVO192 8 partíciós, 8 zónás riasztóközpont

Az EVOHD egy továbbfejlesztett változata...

termékek: 1 → 2 | összes termék: 2