Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk honlapunkon. További részletek »
bezár

Nem adhat le rendelést az Ön országából. United States

Új paradox mozgásérzékelők

Új paradox mozgásérzékelők

Megérkezett a nemrégiben bejelentett új Paradox mozgásérzékelő.
Az NV75M, mely bármilyen behatolásjelző központhoz installálható, NC kontaktussal rendelkező, Dual Mironel optikával ellátott (ötvözete a korábban már használt Fresnell lencsés, és a tükrökkel való jeldetektálásnak) passzív mozgásérzékelő. Az eszköz maximális detektálási távolsága 16 méter, kisállat védett, vagy kúszózóna használatára alkalmas, ez mechanikus úton kiválasztható. Aktív kitakarás elleni védelemmel ellátott, lefestést, kartonlappal vagy dobozzal végrehajtott maszkolást észlelhet. Az NV75MX ugyanezen tulajdonságokkal rendelkezik, felhasználási lehetősége azonban az EVO családhoz kapcsolja, mivel kizárólag annak négyvezetékes busz vonalára illeszthető.
Az NV780MR, az NVR780 továbbfejlesztett típusa, legfontosabb változás az aktív kitakarásvédelem, mely jelentős mértékben megbízhatóbbá tette a korábbi modellel szemben.

Paradox-NV75M és NV75MXParadox-NV780MR

Új termékről is szeretnénk beszámolni: A kínálatunkban üdvözölhetjük a REM25 néven forgalmazásra kerülő kétirányú rendszer távirányítót. Felfrissített kiadása a jelenlegi REM2 típusnak, széles felhasználási lehetőségekkel, a REM15 külső jellemzőivel. Fekete és fehér színben kerül boltjaink polcaira, várhatóan szeptember-október hónapban.

Paradox-REM25 - 2016. Őszétől a Triódánál!

« vissza